Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ples města Znojma 2020: The Show Must Go On

Ples města Znojma 2020: The Show Must Go On

16. 12. 2019 - ZNOJMO - Město Znojmo a Znojemská Beseda Vás zvou na tradiční ples, který se bude konat v sobotu 18. ledna 2020 ve společenském sále Dukla.

Nenechte si ujít velkolepou show nejznámější tribute skupiny Queen, taneční vystoupení Natálie Otáhalové a Jana Ondera nebo moderátorskou dvojici Soňu Baranovou a Ondřeje Blaha.

Od 19 hodin Vás ve foyer kromě welcome drinku čekají jazzové standardy v podání Michala Smrčky a Pavla Novotného. Průvodci celého večera pak budou Soňa Baranová a Ondřej Blaho, kteří tvoří moderátorskou dvojici České televize. Rozmanité rytmy nejznámějších českých i světových skladeb zahraje od 20 hodin taneční orchestr Onkels, který bude mít až do 2 hodin ranních hned několik vstupů. Jen jeden, o to velkolepější, bude mít nejznámější a světově uznávaná tribute skupina QUEENIE. Koncertní atmosféru s hity jako Bohemian Rhapsody nebo Radio Ga Ga si návštěvníci užijí od 23 hodin.

„Kdo patří mezi obdivovatele mistrovských tanečních párů, jistě ocení vystoupení odborného poradce soutěže StarDance Jana Ondera a jeho taneční partnerky Natálie Otáhalové. Všichni hosté si v soutěži pod jejich vedením budou moci své taneční schopnosti dokonce poměřit,“ představil část programu František Koudela, ředitel Znojemské Besedy. Chybět nebude fotokoutek, ani široký výběr vína a gastronomických specialit.

Vstupenky je možné zakoupit už nyní v Turistickém informačním centru, na ulici Obroková nebo na portálu www.vstupenkyznojmo.cz.

 

Zdroj: Znojemská Beseda

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz