14. 01. 2020 - ZLÍN - Máte rádi škvarky, klobásky, jelítka, zabíjačkovou polévku, prejt…? Pak si nenechejte ujít sérii sobotních Valašských zabíjaček zlínské Bistrotéky Valachy.
Ta první se bude konat již toto sobotu 18. ledna a to od 8 do 15 hodin (nebo do vyprodání) na parkovišti za Obchodním domem Zlín.
Zabíjačkové speciality tu pro vás připraví osoba z nejpovolanějších – valašský řezník Luděk Matyščák z Velkých Karlovic, jenž v roce 2017 vyhrál soutěž o nejlepší klobásu na Karlovském gastrofestivalu a v dalších letech získal dvě třetí místa. Ochutnat nejen jeho klobásy, ale i další pochoutky tak bude bezpochyby gurmánský zážitek.
Atmosféru zpříjemní harmonikář a také nabídka dalších dobrot z produkce (nejen) Bistrotéky Valachy. Na co vše se můžete těšit?
Další dvě zabíjačky Bistrotéky Valachy se uskuteční 15. února a 14. března.
Další informace: www.bistrovalachy.cz
Zdroj: Martina Žáčková
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.