Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

AHR ČR k problematice stravenek

AHR ČR k problematice stravenek

17. 01. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Asociace hotelů a restaurací České republiky od počátku plně podporuje zavedení nezdaněných paušálních příspěvků na stravu, které by mohli zaměstnavatelé využívat jako další alternativu benefitů pro své zaměstnance.

Vítá tedy rozhodnutí vládní koalice prosazovat společně tuto změnu formou vládní novely zákona.

Václav Stárek, prezident AHR ČR k tomu pro ČT uvedl, že nechápe postoj odborů, které jsou proti rozšiřování benefitů pro zaměstnance, neboť se evidentně nejedná o rušení papírových stravenek, jak je často ze strany odpůrců tohoto návrhu prezentováno, ale pouze rozšíření o další formu příspěvku ze strany zaměstnavatelů za stejných daňových zvýhodnění.

AHR ČR je přesvědčena, že paušální příspěvek na stravu naopak povede k podpoře zajištění stravování zaměstnanců a zdravého životního stylu a umožní čerpat tento benefit dalším zaměstnancům, kteří dosud tuto možnost neměli.

Více najdete ZDE

Zdroj: ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČR
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz