Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Spot znojemského vinobraní získal zlato v soutěži Tourfilm 2020

Spot znojemského vinobraní získal zlato v soutěži Tourfilm 2020

18. 02. 2020 - ZNOJMO - Ze studia Videobrothers pochází za poslední roky všechny spoty Znojemského historického vinobraní.

Dva dny z pohledu kamer pak návštěvníky lákají na další ročníky. Jinak tomu nebylo ani v roce 2018, kdy vzniklo promo video, které nyní v soutěži Tourfilm 2020 získalo hlavní cenu v kategorii promo spotů.

Předání ceny soutěže Tourfilm 2020 proběhlo v rámci pražského veletrhu Holiday World, ve čtvrtek 13. února. Tvůrci spotu, Janu Otrubovi, předal cenu ředitel společnosti CzechTourism, Jan Herget. Porota ocenila především kvalitu zpracování a také to, že se spot nesnaží za každou cenu podbízet se aktuálními trendy, a naopak pojetí je přizpůsobeno požadovanému vyznění celé akce a ztvárnění autentické atmosféry.

Nejsou to jen spoty z vinobraní, ale třeba i z kampaně Znojmochutná, které se stávají oceňovanými. „Každé promo video, které vzniklo pomáhá městu vytvořit novou, moderní, komunikační tvář, která se odráží ve všech formách propagace ať už na sociálních sítích, různých outdoorových kampaních, nebo veletrzích. Nejde jen o kvalitu, kterou spoty mají, ale právě i o náplň a každý záběr, který dokážou Otrubovi zachytit. Je vidět, že jako rodilý znojmáci mají k městu velmi blízko,“ zhodnotil František Koudela, ředitel Znojemské Besedy. Nově oceněný spot můžete spolu s dalšími desítkami videí shlédnout na Youtube kanálu Znojmocity nebo Znojmo.tv.

 

Zdroj: Znojemská Beseda

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz