Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nenechte si ujít 5. ročník GINFESTU!

Nenechte si ujít 5. ročník GINFESTU!

07. 03. 2020 - PRAHA - Podobně jako v předchozích letech se návštěvníci i letos mohou těšit na největší výběr ginů a toniků na jednom místě.

14. 3. 2020, 13:00 - 21:00

VINOHRADSKÝ PAVILON, VINOHRADSKÁ 50, PRAHA 2

Mnozí výrobci a distributoři představí své novinky právě na Ginfestu: Martin Žufánek uvede své OMFG 2020, nový Lady Gin představí také Little Urban Distillery. Dalšími novinkami budou například Beefeater Blood Orange, G’Vine Nouaison a The London No. 1 Sherry Cask. Chybět nebude ani rozvíjející se kategorie nealkoholických „destilátů“, které díky použitým botanicals mají k ginům blízko.

Veškeré akce organizované pod hlavičkou Barlife se vyznačují snahou o edukativní přesah a nejinak tomu bude i u pátého ročníku Ginfestu. Tento rok čeká návštěvníky hned deset seminářů s těmi nejpovolanějšími. Organizátoři také letos přizvali čtveřici pražských barů, které reprezentují to nejlepší z české koktejlové scény.

Více informací o Ginfestu, přehled všech značek a program najdete na webových stránkách a na Facebooku.

Zdroj: Barlife

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz