Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Roadshow AHR 2020

Roadshow AHR 2020

07. 03. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Asociace hotelů a restaurací České republiky pro Vás připravila inspirativní přednášky a tipy, jak vám pomoci v podnikání v rámci celorepublikové série půldenních odborných seminářů.

Program roadshow začíná AHR reportem, kde Vás informujeme o vývoji legislativních změn, účtování místních poplatků, stravenky, sdílené ubytování, postoj hoteliérů vůči požadavkům online zprostředkovatelských agentur a jiné. V rámci této prezentace se dozvíte také prognózy dopadů současného poklesu obsazenosti a storen v souvislosti s epidemií koronaviru. Jaroslava Vyskočilová se s Vámi podělí o své znalosti z oboru Housekeeping v rámci prezentace „Housekeeping jednoduše a efektivně“. Jedná se o jedno z nejpopulárnějších témat školení v rámci Akademie AHR.  Dozvíte se výsledky průzkumu vývoje trhu restaurací a jejich zákazníků. Budete mít šanci se osobně potkat s našimi dlouholetými partnery, kteří si pro Vás připravili také spoustu novinek. Udržitelné podnikání Vám může přinést nové zákazníky. Budeme mluvit o tom, jak plně využít příležitostí v rámci udržitelného podnikání a vyhnout se nástrahám spojeným s ignorováním tohoto trendu. Čekají na Vás doporučení z oblasti marketingu na téma „Jak získat více rezervací a zvýšit efektivitu práce“. Na závěr budete mít možnost zapojit se do diskuzního panelu se zástupci Ministerstva financí na téma daně, kde se budeme zabývat tématem změny DPH.

 

Účast je zdarma. Více informací naleznete na: https://www.akceahr.cz

Zdroj: ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČR



Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz