Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Degustace na Slovácku pokračují. Jak? Online.

Degustace na Slovácku pokračují. Jak? Online.

20. 03. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Jaro je na Slovácku spojené mimo jiné také s četnými košty a výstavami vín. Doba je neúprosná a vzhledem k situaci ve světě jsou tak ty letošní značně ohroženy.

Na ochranná nařízení nedoplatili jen obchodníci a restauratéři. Karanténa zavřela i vinné sklípky. Ve slováckém Vinařství Medek vymysleli způsob, jak i při současné situaci degustace realizovat. Spouští totiž řízené Degustace z gauče. Stačí přes web pořídit degustační sadu a připojit se k on-line přenosu. Netají se tím, že nápadem se mohou inspirovat i ostatní vinaři. Zajímá Vás, jaké by to asi bylo, na jeden večer uniknout starostem a nechat se unést lahodnou chutí svěžích vín? To zjistíte díky živým přenosům z vinného sklepa.

Jak to ale probíhá prakticky? Stačí navštívit web vinařství a vybrat si jednu z degustačních sad. Tu Vám posléze doručí přepravní služba. Vy se pak v daný den a čas pohodlně usadíte u sebe doma, připojíte se k internetu a prostřednictvím monitoru svého počítače se octnete ve vinném sklípku. K jednotlivým vzorkům vína si vyslechnete vše, co byste o tom, co pijete, měli vědět. Dozvíte se například, jaká jídla se k vínu hodí.

První degustace se uskuteční dnes - v pátek 20. března ve 20 hodin a bude zaměřena na tradiční bílé odrůdy. Po odvysílání bude možné shlédnout celou degustaci kdykoli později ze záznamu, včetně odpovědí na otázky publika. Termíny dalších degustací jsou opět pátky, tedy 27. 3. (na téma nové bílé odrůdy) a 3. 4. (na téma červené odrůdy).

Zdroj: Jaromír Dvořáček, Vinařství Medek

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz