Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Bedýnky s ovocem a zeleninou do domu

Bedýnky s ovocem a zeleninou do domu

02. 04. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Situace ve světě není teď zrovna ideální, ale děje se spoustu nového a pozitivního. Lidé šijí roušky, pomáhají s nákupy ohroženějším skupinám…

V souvislosti s kritickou přetížeností rozvozových služeb potravin do domácností se rozhodlo pomoci i pár firem, jejichž hlavní náplní toto doposud nebylo. Jedním z nich je nově i společnost Titbit – obchodník se sortimentem ovoce a zeleniny.

S ohledem na šíření nemoci Covid 19 se očekává, že počet nakažených bude v Evropě i České republice výrazně stoupat, důležité je tedy zůstat v klidu, sledovat relevantní zdroje a dodržovat základní pravidla hygieny a zdravého života:

· Jíst zvýšené množství ovoce a zeleniny

· Jít na procházku do lesa

· Pořádně si mýt ruce

· Snažit se omezovat zbytečné kontakty s lidmi, kteří mohou být nakažení

· Udržovat vzdálenost kolem dvou metrů a vyhýbat se podávání rukou a také polibkům

· Vycházet ven jen, když je to opravdu zapotřebí a neshlukovat se

V posledních pár týdnech se v republice zvedla nebývalá vlna solidarity, i společnost TItbit jako doposud převážně velkoobchodní dodavatel čerstvé zeleniny a ovoce na český trh nechce zůstat pozadu a snaží se také trochu přispět – příští týden spouští rozvoz ovoce a zeleniny po Praze.

 

Ilustrační foto: fotka od Jasmine Lin z Pixabay

Zdroj: Titbit

Redakčně kráceno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz