Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nastartujme společně Česko!

 Nastartujme společně Česko!

20. 05. 2020 - PLZEŇ - Česko postupně uvolňuje opatření přijatá v souvislosti s pandemií COVID-19. K návratu do běžného fungování je ale ještě daleko. Plzeňský Prazdroj proto investuje více než 300 milionů korun do obnovy a návratu k normálnímu životu. Vyzývá firmy, instituce i širokou veřejnost – pojďme společně pomoci tam, kde umíme a nastartujme Česko!

Plzeňský Prazdroj směřuje svoji pomoc do čtyř klíčových oblastí – soustředí se na záchranu gastronomického podnikání, péči o spotřebitele i zaměstnance a plánuje investice do komunit v regionech. „Pomáháme v oblastech, ve kterých podnikáme a kterým rozumíme – hospodám a restauracím, pomůžeme i místním komunitám v regionech, kde máme pivovary. Nezapomínáme ani na naše zaměstnance, ačkoli nám kvůli krizi klesly obraty, rozhodli jsme se, že nebudeme propouštět ani snižovat našim lidem platy. I tím přispíváme k restartu společnosti,“ vysvětluje Grant Liversage, generální ředitel společnosti a pokračuje: „Naše ekonomika i celá společnost potřebují nové impulsy a podporu. Věděli jsme, kdy se zastavit a zůstat doma – ale víme také, že je potřeba zase uvést vše do pohybu.“

Plzeňský Prazdroj se stává jedním z hybatelů iniciativy Nastartujme Česko!, jejímž cílem je obnova české ekonomiky a návrat do běžného života celé společnosti. „K tomu, abychom situaci zvládli, potřebujeme, aby se přidali i ostatní. Chceme vyzvat velké i menší firmy, naše obchodní partnery i podnikatele, aby se zapojili a přispěli, jak můžou a dovedou. Pomoci ale může každý z nás už jen tím, že se bude nadále chovat zodpovědně a postupně se zapojí do normálního života. Společně se nám určitě povede Česko znovu nastartovat,“ dodává Grant Liversage.

Zdroj: Plzeňský Prazdroj

Redakčně kráceno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz