Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hotel a pivní lázně Zámek Wichterle

Hotel a pivní lázně Zámek Wichterle

19. 06. 2020 - SLAVIČÍN - Zkuste si představit nově otevřený Zámek Wichterle, hotel a pivní lázně, ve kterém se snoubí kouzlo zámeckého se stylem moderním. Klidný hotel v malebné krajině Bílých Karpat s romantickými pivními lázněmi a wellness.

Toto místo nabízí spoustu různých způsobů relaxace a odpočinku, kde si na jednom místě můžete užívat nerušenou dovolenou se svou drahou polovičkou, vystrojit velkolepou zámeckou svatbu nebo třeba uspořádat královsky pojatou konferenci své firmy. Okolí zámku tvoří anglický zámecký park, ve kterém najdete dětské hřiště, kaštanovou alej, kuželnu, volejbalové hřiště, dřevěný altánek, letní kino, koupaliště, rybníky s možností rybolovu. Park je ideálním místem k procházce, odpočinku nebo letnímu pikniku.

Gastronomie

Restaurace Zámku Wichterle vás zve na poklidné posezení v barokním stylu, který plně podtrhuje celkový dojem zámku, k příjemnému gastronomickému zážitku.

Osvědčené pokrmy hodné zá-meckého prostředí nabízíme à la carte. Charakter kuchyně podtrhuje region, ve kterém se zámek nachází, a proto chceme našim zákazníkům představit a nabídnout klasickou českou a hlavně valašskou kuchyni s nádechem moderních prvků. Snažíme se o to, aby nabídka menu vystihovala dané roční období s důrazem na kvalitní suroviny, proto v naší kuchyni najdete převážně regionální suroviny místních farmářů a dodavatelů.

Pivní lázně a wellness

Naše pivní lázně najdete v unikátním prostředí původních klenbových sklepů zámku z patnáctého století.

Koupat se a relaxovat můžete v modřínových vanách v v klidném romantickém prostředí, kde při pivní koupeli dochází vlivem vhodné kombinace přírodních látek k povzbuzení látkové výměny, vyplavení škodlivých látek z těla a k uvolnění tělesného i duševního napětí. Hotelový wellness nabízí relaxaci, odpočinek, chvíle pohody a ničím nerušené okamžiky. Širokou nabídku masáží, zábalů, koupelí, dále parní, finskou, bylinkovou saunu, infrasaunu a whirlpool. Z pobytu v zámeckém prostředí si odvezete odpočaté nejen tělo, ale i duši.

Kavárna

Nabízíme vám krásné prostředí k posezení ve stylové kavárně s moderním interiérem a celoročním výhledem do zámeckého parku.

Zámecká kavárna nabízí pro každého něco, můžete si zde vychutnat lahodnou značkovou kávu, organické čaje, bio jablečné mošty, domácí limonády i míchané nápoje. V nabídce máme širokou škálu vlastních dezertů vyráběných dle zásad moderní gastronomie, na své si přijdou i vyznavači RAW stylu, máme i dezerty v bezlepkové formě. Nedílnou součástí nabídky je zmrzlina vyrobená z poctivého farmářského mléka a živočišné smetany s přídavky italských surovin.

Ubytování

Zkusili jste již někdy spát jako kníže nebo kněžna přímo na zámku?

Přijeďte vyzkoušet tento nevšední zážitek a objednejte si jeden z našich pobytových balíčků. Jsou určeny jak milovníkům romantiky, tak rodinám nebo pracovním kolektivům. Z naší nabídky ubytování na zámku si určitě vyberete. Hotel disponuje pokoji v historickém i moderním stylu. Pokud zvolíte historické pokoje, dýchne na vás romantika a přenesete se do dob dávno minulých. V moderní části oceníte minimalistický, avšak příjemný design a především kvalitní matrace pro váš spokojený spánek.

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz