Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kam na dobré jídlo, pivo nebo víno? A kde se zabavit s dětmi?

Kam na dobré jídlo, pivo nebo víno? A kde se zabavit s dětmi?

24. 06. 2020 - ZNOJMO - V červnu se na pultech turistických informačních center znojemského okresu objeví dva nové praktické přehledy plné turistických tipů. První z nich nabídner odinné výlety a druhý tipy na místa a akce spojené s kvalitní gastronomií, dobrým pivem a vínem.

Připravila je destinační společnost ZnojmoRegion, a tak bude k dostání nejen ve všech regionálních infocentrech, ale i na recepcích některých hotelů, u pokladen muzeí a památkových objektů, ale i ve vybraných restauracích, ve vinařstvích a pivovarech – zkrátka u všech členů a partnerů tohoto spolku podporujícího cestovní ruch znojemského okresu.

Zdarma si přehlednou skládačku může na uvedených místech vyzvednout opravdu každý, stejně tak i nové mapy turistické oblasti Znojemsko a Podyjí. Ty ZnojmoRegion vydává každoročně před zahájením hlavní turistické sezóny – vždy v češtině, angličtině i němčině. Nová aktualizovaná verze (po rozložení formát A3) je oproti té loňské opět rozsáhlejší a tipů na výlety (z druhé strany mapy, vč. kontaktů) je v ní už více než 70. Kromě klasických výletních cílů, jako jsou hrady, zámky nebo muzea či rozhledny, zde najdete i technické památky, církevní turistiku, tipy pro rodiny s dětmi, sportovní a adrenalinové vyžití, doporučené ubytování, zábavní cíle anebo opojné výlety spojené s regionálním vínem a pivem.

Aktuální informace i mapy ZnojmoRegionu jistě přivítají turisté, kteří v době, kdy se cestovní ruch po nucené korona-přestávce pomalu vrací do normálu a cestování do zahraničí je ještě omezené, hledají výletní tipy zatím pouze v České republice. Každý si je navíc bude moci stáhnout on-line z pohodlí domova cca od poloviny června na www.znojmoregion.cz.

Zdroj: ZnojmoRegion, z. s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz