Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Elektronické čipy budou i letost součástí stravování na ZLÍN FILM FESTIVALU

Elektronické čipy budou i letost součástí stravování na ZLÍN FILM FESTIVALU

22. 06. 2020 - ZLÍN - Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež se letos uskuteční netradičně až na začátku školního roku. Hlavní ideou jeho jubilejního 60. ročníku, který se koná od 4. do 10. září, bude téma 2020: Návrat do budoucnosti. To se bude prolínat jak filmovým, tak doprovodným programem.

Organizátoři festivalu myslí každoročně na to, aby se kromě filmových zážitků a zábavy cítili diváci a hosté co nejkomfortněji. Proto pro ně i letos budou v centrech festivalového dění připraveny zajímavé možnosti stravování s pestrou nabídkou pokrmů, nápojů a dalších dobrot. „Našim cílem je, aby návštěvníci odcházeli spokojení ve všech ohledech, proto se musíme postarat také o to, aby se po dobu konání festivalu dobře, rychle a za rozumnou cenu najedli,“ uvádí výkonná ředitelka Zlín Film Festivalu Jarmila Záhorová.

Stravovat se bude možné opět na označených místech, které budou k dispozici v jednotlivých zónách festivalu. Otevřené budou dle provozní doby příslušné zóny a úhrada zde bude možná výhradně formou elektronického čipu. „Už loni se ukázalo, že možnost bezhotovostního placení byla komfortnější a rychlejší variantou a naši návštěvníci ji bez obtíží přijali. Letos po koronavirové pandemii bude navíc bezkontaktní platba ještě větší samozřejmostí,“ říká Jarmila Záhorová.

Součástí všech gastrozón i ve festivalových obchodech budou nabíjecí místa, kde si návštěvníci mohou čip pořídit, zjišťovat zůstatek i dobíjet, a to jak hotovostí, tak platební kartou. Peníze, které se z čipu nevyčerpají, dostanou návštěvníci po jeho vrácení zpět. Pokud se rozhodnou si čip ponechat, případný zůstatek bude věnovaný na charitativní účely. „Těší nás, že jsme loni takto mohli po zaokrouhlení věnovat částku 20 000 korun tréninkové kavárně Slunečnice,“ doplnila Záhorová.

Speciální festivalovou nabídku však přinesou i partnerské restaurace. Ty budou v době konání festivalu připravovat speciální menu za zvýhodněné ceny, dle typu restaurace, a to nejen v běžném čase oběda či večeře, ale i během dne a do pozdějších hodin.

Výčet restaurací a gastrozón, jejich nabídku a další podrobnosti k systému stravování naleznou návštěvníci před a během něj na www.zlinfest.cz, na sociálních sítích a také ve festivalové aplikaci.

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz