Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Roman Vaněk ve Zlíně! Křest nové kuchařky

Roman Vaněk ve Zlíně! Křest nové kuchařky

5. 11. 2012 - ZLÍN - Tvůrce videoblogu „Peklo na talíři“, propagátor klasické české gastronomie, zakladatel Pražského kulinářského institutu a v neposlední řadě také autor kuchařských knih, pan Roman Vaněk zavítá v pondělí 12. listopadu 2012 do Zlína.

V tento den se od 16.00 do 17.00 hodin v prostorách knihkupectví Kanzelsberger, na náměstí Míru ve Zlíně, uskuteční slavnostní uvedení jeho dvou nových knih.

A to knihy: Kouzlo kuchyně Čech a Moravy aneb dědictví našich babiček a Sushi Doma krok za krokem.
Po krátkém představení obou knih bude následovat autogramiáda za účasti autora a také jeho dvou hostů: Mirka Horáka a Jitky Holanové z Hospody Kyčerka ve Velkých Karlovicích.

Akci pořádá reklamní agentura Merlin Design a mediálně ji podpořili:Radio Kiss Publikum, měsíčník Náš Zlín, Štamgast & Gurmán a internetový portálZlínský nočník.

00542-kouzlo_titul_pro_novinare_CMY.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz