Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Guru-Caffé NEKONEČNÝ PŘÍBĚH...kvalita, kterou má smysl vyzkoušet

Guru-Caffé NEKONEČNÝ PŘÍBĚH...kvalita, kterou má smysl vyzkoušet

09. 07. 2020 - RACKOVÁ - Podnik, do kterého se budete rádi vracet. Takové ambice má restaurace Guru-Caffé nekonečný příběh v Rackové na Zlínsku. Je to takový nekonečný příběh…

VÝBORNÉ PIVO JE ZÁKLAD HOSPODY

Abyste si mohli vychutnat dokonalé pivo, musí takové uvařit sládek v pivovaru. Hospodský ho řádně skladuje, pravidelně čistí trubky výčepu a pak vám ho fortelně načepuje. V Nekonečném příběhu čepují poctivé moravské pivo Litovel. Čerstvě stočené pivo z pivovaru je do 4 hodin uskladněno v ležáckém sklepě na Rackové při teplotě 7 stupňů. Když vám ho pak tady načepují krásně na hladinku se smetanovou pěnou a správnou teplotou a řízem, tak si rádi dáte další!

NEJVĚTŠÍ NABÍDKA RUMŮ V ŠIROKÉM OKOLÍ

Rumy jsou láskou majitelů, a tak se utěšeně rozrůstá i jejich nabídka. Ta aktuálně čítá přes 130 různých láhví. Ochutnáte zde rumové klasiky, ale i specialitky z rumových oblastí celého světa.

DOMÁCÍ SPECIALITY I HOSPODSKÉ HITY

V kuchyni vám rádi připraví také lidová jídla jako jsou: fazolena pánvi, chléb s tvarůžkovou pomazánkou, domácí Light a extra pálivé utopence, čertovské klobásy a další podle aktuální nabídky.

LAHODNÁ KÁVA I KÁVOVÉ PIVO

Je málo hospod, kde si můžete dát skvělou kávu. Směs Robusty a Arabiky, ze které vám uvaří třeba povzbuzující espresso nebo lahodné cappuccino. Jste přece v Guru Caffé. Zajímavostí, kterou majitelé také umí, je kávové pivo – třináctka, tmavý ležák, ve kterém souzní jemná chuť kávy.

POCTIVÁ PIZZA S ROZVOZEM

Jedinou českou surovinou, kterou při výrobě pizzy na Rackové používají je voda. Jinak je vše z italských ingrediencí, abyste mohli ochutnat skutečnou pizzu. Vybrat si můžete podle chuti z 15 druhů pizzy, kterou také rozváží. Stačí zavolat na číslo 775 511 560.

VENKOVNÍ POSEZENÍ

Posezení na zahrádce využívají v létě s oblibou okolo projíždějící cyklisté. Kapacita zahrádky je ale dostačující pro všechny, a ještě je v plánu její zvětšení! A pokud se vydáte na Rackovou autem, můžete před hospodou v klidu zaparkovat.

 

Zdroj: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz