Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

HamBurger Fest 2020 představí v Lužkovicích klasiku i světové speciality od nejlepších burgrařů z Čech i Moravy

HamBurger Fest 2020 představí v Lužkovicích klasiku i světové speciality od nejlepších burgrařů z Čech i Moravy

03. 07. 2020 - LUŽKOVICE - V sobotu 4. července se do Lužkovic sjedou foodtrucky z blízka i daleka, aby přivezli návštěvníkům HamBurger Festu skutečnou špičku na burgerové scéně. Hlavní roli zde sehrají burgery v různých variantách, ale ochutnat bude možné také cukrářské výrobky, pivní speciály nebo míchané nápoje.

Po celý den bude připravený i bohatý doprovodný program pro malé i velké včetně soutěží o nejlepší hamburger a soutěže v pojídání burgerů.

Burgery na asijský způsob, vegetariánské nebo s trhaným masem – na to vše a mnohem víc se mohou těšit návštěvníci gastronomického festivalu HamBurger Fest 2020, který se první červencovou sobotu uskuteční v Lužkovicích. Přesně v poledne otevřou v areálu fotbalového hřiště své trucky ti nejlepší z nejlepších. „Až z Prahy dorazí se svým foodtruckem Mácova Kára, pro níž je typická latinsko americká kuchyně, BBQ and Smoke grill,“ uvádí za organizátory Lukáš Lauman a láká i na další atraktivní vystavovatele: „Burgery s nádechem kanadské národní kuchyně nabídne Annes Food Truck, Medy Chef Food truck z Chrudimi zase představí svoje legendární Mayo a vegetariánskou verzi burgerů zase připraví Mutant Food Truck, první a nejžádanější foodtruck z Ostravě.“

Jediným místním zástupcem bude zlínské Bistro na kolech s burgery s trhaným masem. Nejmenší návštěvníci, a nejen oni, si přijdou na své u Bubble Wafle, UniCorn lce Bike se škrábanou zmrzlinou nebo v Airstream Karavanu z Břeclavi s vyhlášenými donuty od Mlsné holky, skvělou kávou a výběrovým proseccem. „Pestrý sortiment alko i nealko nápojů a kávy nabídne i Bagstage bar se speciální chill out zónou určenou k odpočinku,“ dodává Lukáš Lauman a zve k ochutnávce pivních speciálů ve speciálním výčepním voze „Kromě American‘s Callin Beer od Podřevnického minipivovaru bude na čepu i novinka Březňák hořký 11%. O třetím pivu mohou rozhodnout sami fanoušci na sociálních sítích.“

HamBurger Fest 2020 začíná ve 12 hodin a potrvá až do pozdního večera. V průběhu dne mohou návštěvníci hlasovat pro nejlepší hamburger a podpořit také místní fotbalisty v soutěži v pojídání burgerů na čas, ve které se utkají s borci z FC Fastav Zlín. Na pódiu se s největšími hity českých, slovenských i zahraničních interpretů rocková kapela Křídla i známý moderátor a DJ Martin Hrdinka. Dětem bude k dispozici dětská zóna se skákacím hradem a řadou dalších aktivit. Programem provede Ondřej Albrecht.

Vstupenky jsou v předprodeji na pokladnách multikina Golden Apple Cinema ve Zlatém jablku, v Hospůdce na hřišti Lužkovice a na www.goout.net. Cena vstupenky v předprodeji je 120 Kč. Děti do 100 cm mají vstup zdarma.

Více informací na FB akce.

 

Zdroj: Michaela Oslizloková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz