Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

První letní market ve zlíně

První letní market ve zlíně

10. 07. 2020 - ZLÍN - V sobotu 18. července se uskuteční na platformě Baťova institutu 14/15 akce První letní market. Představí se na ní více než padesátka českých výrobců.

Návštěvníci zde budou moci vybírat z široké škály produktů. Od kosmetiky, přes dětské i dospělácké oblečení, hračky, šperky, porcelán, diáře, třeba až po potřeby pro psy. Vše pečlivě vybrané, vše v Česku vyrobené.

Komu by vyhládlo, může se zastavit u zlínského Comic cone foodtrucku na jejich legendární burgery a cheescaky nebo u Shams food stánku, kde si přijdou na své vegani a vegetariáni. Nabídnou pokrmy z Egypta či Maroka - salát z nakládaného lilku, marockou polévku nebo plněné pity. La Bella caravan se zase postará o pitný režim. Ochutnáte zde vychlazené prosecco, míchané drinky nebo kávu. Ať už jste fanoušek českého designu nebo příznivec dobrého jídla, rozhodně bude o co stát.

Akce potrvá do 17:00 a je volně přístupná široké veřejnosti.


Událost na fb: https://www.facebook.com/events/928084384296978/

Fb stránky: https://www.facebook.com/hendmejdmarket/

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz