Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MASTERCLASS k RUMFESTU 2020 jsou v prodeji

MASTERCLASS k RUMFESTU 2020 jsou v prodeji

27. 07. 2020 - PRAHA - Masterclass k Rumfestu 2020 Budou celkem tři a všechny budou našlapané zajímavými vzorky

Povede je Vít Šafář z Hedonism Spirit a na své si přijdou začínající i ostřílení rumaři. Vstupenky jsou nyní v prodej na Barlife e-shopu.

 

 

 


Přehled Masterclasses na RumFestu 2020:

1. Blind Tasting – zažijte rumové rande naslepo

Krásná příležitost pro nováčky i znalce, při níž ochutnáte pět více i méně známých rumů. Díky tomu, že vzorky jsou tajné, budete ke každému z nich přistupovat bez jakýchkoliv předsudků.

2. Jamaica Tasting – pravý jamajský funk

Čeká vás průřez legendárními jamajskými palírnami Appleton Estate, Worthy Park, Long Pond a Hampden Estate včetně povídání o tom, jak probíhala naše návštěva těchto palíren v březnu letošního roku.

3. Black Toto Tasting – oslavte 50 let od Black Tot Day

Dne 31. července 1970 byla oficiálně zrušena 300 let dlouhá tradice pravidelných denních dávek rumu pro britské námořníky. U této příležitosti ochutnáme rum Black Tot Last Consignment, který je vyroben z posledních zásob Royal Navy. Ty byly uloženy po 40 let v kameninových nádobách. Tedy od Black Tot Day, kdy byl naposledy provolán námořnický přípitek „Up spirits!“, až do roku 2010, kdy byly tyto zásoby nalahvovány.

 

A pozor – na každou Masterclasses je omezený počet vstupů.

 

Zdroj: Barlife

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz