Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

První řetězec opět zavádí roušky pro své zaměstnance

04. 08. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Společnost BILLA je prvním řetězcem v ČR, který se rozhodl opatření nošení ochrany úst a nosu znovu pro své zaměstnance zavést. Společnost věří, že tento krok bude jimi i zákazníky vnímaný pozitivně.

Ochrana zdraví zaměstnanců pro společnost totiž zůstává naprostou prioritou, protože právě oni hrají velmi důležitou roli při zabezpečování zásobování obyvatel naší republiky.

Opatření povinného nošení roušek pro zaměstnance společnosti BILLA zavedla firma kvůli nepříznivému vývoji epidemiologické situace v ČR. Společnost je rovněž v pravidelném kontaktu s krajskými hygienickými stanicemi, situaci sleduje, vyhodnocuje a přijímá následná opatření k ochraně svých zaměstnanců i zákazníků. Dle dostupných informací je nejrizikovější, když spolu lidé pobývají delší dobu v uzavřeném prostoru a mají mezi sebou malé rozestupy. Z tohoto hlediska je tedy pobyt zákazníků rizikový, a protože lidé již nejsou tak důslední jako na začátku pandemie, kdy zodpovědně dbali veškerých opatření (ochrana nosu a úst, povinné rozestupy, apod.), považuje společnost BILLA tento preventivní krok za správný.

Preventivní opatření bude platné až do odvolání. V rámci opatření doporučuje BILLA i svým zákazníkům, aby zvážili nošení pokrývky úst a nosu při nákupu v prodejní síti Billa a chránili své zdraví spolu se zaměstnanci obchodního řetězce.

Zdroj: BILLA, spol. s r. o
Ilustrační foto: Pixabay

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz