Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Bohatá mikulášská nadílka, HARIBO bestsellery

Bohatá mikulášská nadílka, HARIBO bestsellery

13. 11. 2012 - Svátek svatého Mikuláše se nezadržitelně blíží a s ním i všemi dětmi oblíbená tradice nadělování dobrot a sladkostí. Společnost HARIBO přináší tip na vhodný dárek pro všechny mlsouny.

V sáčku HARIBO Color-Rado najdete směs těch nejlepších a nejoblíbenějších produktů HARIBO, kde si každý vybere, to co má rád. Vedle tradičních HARIBO Zlatých medvídků tu najdete třeba lékořicové cukrovinky Konfekt, bonbony Berries s příchutí lesního ovoce a mnoho dalších oblíbených kousků. Svého favorita si tak jistě vybere jak nejstarší, tak i nejmladší člen vaší rodiny.

„Bonbony HARIBO Color-Rado jsou evergreenem mezi produkty HARIBO a jejich popularita u spotřebitelů má stále rostoucí tendenci,“ říká Rostislav Němec, jednatel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „V sáčku HARIBO Color-Rado se skrývá potěšení i překvapení a troufám si říci, že na své si po jeho otevření přijde každý člen rodiny. Kromě našeho nejoblíbenějšího produktu s dlouholetou tradicí, želatinových medvídků HARIBO Goldbären, obsahuje sáček také bonbony Berries s příchutí malin a ostružin či lékořicové kousky Konfekt,“ dodává Rostislav Němec. 


Víte že? Za místo Mikulášova narození je uváděno přístavní město Patara na jižním pobřeží Malé Asie. Svatý Mikuláš je patronem námořníků a rybářů, ochráncem převozníků a hlavně dětí. V dřívějších dobách pečoval svatý Mikuláš o mosty a chránil před povodněmi.

00550-ColorRado_NEW-pruh1-NAHLED.jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz