Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

BARISTA CUP 2020 FESTIVAL VÝBĚROVÉ KÁVY

BARISTA CUP 2020 FESTIVAL VÝBĚROVÉ KÁVY

14. 09. 2020 - OSTRAVA - Barista cup letos proběhne v duchu podmořského světa, pro všechny kterým chybí festivaly a moře. Vy všichni, které z hlubin únavy zaručeně dostane jen silná káva, vy všichni, co jste letos přišli o své Frappé či Espresso Martini v plážovém baru, ale i vy všichni, kteří kávu nepijete, pouze vám voní, doražte na letošní Barista Cup a podpořte nejen svého oblíbeného baristu či kavárnu, ale i celou gastroscénu, která to teď potřebuje jako sůl.

Jako již tradičně se potkáme v sobotu a to 26. 9. v Trojhalí Karolína od 10.00 hod. a společně shlédneme nemilosrdný souboj žraloků kavárenské scény. Krom slaného vánku ve vlasech můžeme slíbit ještě originální doprovodný program včetně kávových workshopů a cuppingů. Hladoví také určitě odcházet nebudete.

Pro koho je festival určen?

Samozřejmě pro soutěžící, jejich rodiny, hlasitě fandící kamarády, hosty kaváren ve kterých působí, zaměstnavatele, ko-legy a pro všechny ostatní, kteří milují kávu nebo jen chtějí strávit příjemnou sobotu. Akce je kids and good dogs friendly, což slibuje spoustu aktivit a vyžití i pro ty nejmenší. Vstup na festival je zcela zdarma.

COVID–19 Nás nedostane!

Prosíme návštěvníky aby respektovali v tu dobu platná nařízení o nošení roušek. My zajistíme dostatek dezinfekcí a personálu, jež bude kontrolovat počet osob v hale. Samozřejmostí je neustále dezinfikování prostor a dodržování hygienických opatření.

Jak bude soutěž probíhat?

Jeden barista, 12 minut, 4 cappuccina a 4 espressa. Pod drobnohledem porotců, kteří budou hodnotit jak vzhled a chuť nápojů, tak samotnou přípravu, servírování a vystupování baristy. Rozšiřujme společně kávovou komunitu a podpořme gastro provozy v našem kraji. Těšíme se na vás! Pro nejaktuálnější informace nás prosím sledujte na sociálních sítích a webu www.baristacup.cz.

Zdroj: PR


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz