14. 11. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Na gurmánský víkend do Velkých Karlovic vás zve Hospoda Kyčerka. Ochutnat budete moci tataráky na několik způsobů a pečená kolena.
16. - 18. 11. 2012
Tatarák fest XII a koleno párty
Budeme vám míšat!
•klasický tatarák s křepelčím vajcem a pepřama z Korziky
• tatarák s lanýžovým olejem a šalotkovů cibulků
• tatarák s uzenýma šprotama nebo ančovičkama
• tatarák s farmářsků smetanů a caparama
K temu tlusté topinky z čerstvého vigantického chleba, lehko osmaženého na domácím sádle, který sa bude příčně krájat a jemně česnekovat
Aj z ryb!
• z lososa s koprem, dijonskou hořčiců, cibulů a jabkama
K temu budeme podávat opečené bílé toastové chlebiska
A kdo nemá rád tataráky doporučujeme!
• Pečené šunkové koleno pro dva podávané na horkej kamenině na šalotce s křenem, cibulovou marmeládou, kozíma rohama a feferonkou
• Pečené vepřové koleno podávané na prkně, potírané černým pivem s jalovcem a medem, dva druhy hořčice a křen s jabkama
K temu náš křupavý chleba aj dalamánky!
www.hospodakycerka.cz
www.facebook.com/hospodakycerka
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.