Štamgast & Gurmán

Celerové karbanátky s krůtím masem a jogurtovým dipem

Autor receptu
Akademie kvality

Recept pro vás uvařil
no name

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
700 g krůtích prsou

1 menší celeru

3 stroužky česneku

30 g zázvoru

4 vejce

200 ml selského jogurtu

olivový olej, limetka, sůl, pepř, kurkuma
 

Postup
1. Krůtí prso nameleme v mlýnku, celer a zázvor nastrouháme najemno a smícháme s krůtím masem. Přidáme koření, sůl, černý pepř a 50 ml olivového oleje. Směs dobře promícháme. 2. Karbanátky pečeme na rozpálené pánvi s trochou oleje asi 4 minuty z každé strany. 3. Dip vyrobíme smícháním jogurtu, olivového oleje, soli a pepře. Můžeme dochutit limetkovou šťávou a kůrou.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz