Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Výstava zrušena, dýně ale návštěvníci uvidí

Výstava zrušena, dýně ale návštěvníci uvidí

19. 10. 2020 - PRAHA - Botanická zahrada hl. m. Praha zůstává prozatím pro veřejnost plně přístupná. Zájemci si tak i nadále mohou prohlédnout veškeré expozice. Výstava Dýňový podzim byla zrušena.

„Na základě vládních nařízení se od tohoto týdne ruší veškerý plánovaný program včetně výstavy Dýňový podzim a oslavy svátku Halloween. Dýně ale návštěvníci v zahradě uvidí. K vidění bude část aranžmá, která byla již před vyhlášením omezujících nařízení připravená, spolu s nimi zdobí zahradu dýňové výpěstky botanické zahrady. Předpokládáme, že plody tykví v expozicích zůstanou až do listopadu,“ říká Bohumil Černý, ředitel Botanické zahrady hl. m. Prahy.

Návštěvníci si tak při procházce zahradou mohou vychutnat podzimní atmosféru barvících se stromů a pestrobarevných podzimních plodů.

Zdroj: Botanická zahrada Praha

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz