Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Irská tancovačka, whiskey i medovina

Irská tancovačka, whiskey i medovina

19. 11. 2012 - VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Sokolovna ve Valašském Meziříčí letos opět ožije irským tancem a hudbou. Taneční skupina Oileán pořádá v pátek 23. listopadu již 2. ročník Irského večera.

Návštěvníci se můžou těšit nejen na místní irskou taneční skupinu Oileán, ale i na další taneční skupiny z různých koutů České republiky. Mezi nimi budou i TS Čarodějky z Prahy nebo Artuš z Hodonína a další. „Letos budeme opět pořádat tradiční irskou tancovačku, která sklidila v předešlém ročníku velký úspěch. I úplní začátečníci se naučí jednoduché irské folklorní tance. Můžete tak prožít tento večer naplno,“ dodává vedoucí skupiny Oileán Pavlína Buchtová.
¨

Akce začne v 19 hodin. Vstupné je 90 Kč, 70 Kč v předprodeji. K dobré hudbě patří i dobré pití, vyzkoušet proto hosté můžou například irskou whiskey nebo medovinu a pochutnat si na výborných valašských frgálech. Během společné tancovačky se naučí mnoho irských, skotskýcha bretaňských ceilí tanců. Jsou to jednoduché lidové tance, které se tancují v párech, v kruzích nebo v řadách.

Více informací o irských tancích a irské kultuře najdete na www.oilean.wz.cz.

00556-Irsky_vecer_(50).jpg

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz