Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Veletrhy GO a Regiontour 2021 se uskuteční na podzim

Veletrhy GO a Regiontour 2021 se uskuteční na podzim

30. 11. 2020 - ČESKÁ REPUBLIKA - Mezinárodní veletrhy cestovního ruchu GO a Regiontour se vzhledem ke stávajícímu zákazu konání hromadných akcí včetně pořádání veletrhů a celkově nejisté situaci s vývojem pandemie covid-19 přesouvají do náhradního termínu 4.–7. listopadu 2021.

Jelikož  nelze  garantovat  odvolání  zákazu  pořádání  výstav  a  předvídat  opatření v  následujících  měsících,  vedení  společnosti  Veletrhy  Brno,  a.s.  se  rozhodlo přesunout  akci  na  podzim  2021.  Cílem  je  eliminovat  ekonomická  a  zejména bezpečnostní rizika, která by mohla v této problematické situaci nastat.

„Jsme rádi,  že  se  v  lednu  uskutečnil  již  30.  ročník  veletrhů  Go  a  Regiontour. Do poslední chvíle jsme se snažili udělat vše pro to, aby byly tyto veletrhy realizovány i začátkem roku 2021. Nejistota současné doby nám však neumožňuje akci uspořádat v  takovém  rozsahu,v jakém  by  akce  tohoto  formátu  měla  být,“  uvedl  Jan  Kuběna, obchodní ředitel společnosti Veletrhy Brno.

Po důkladném zvážení bylo rozhodnuto přesunout veletrhy do listopadového termínu a připojit je kprestižní výstavě Caravaning Brno, která je přehlídku obytných vozů, karavanů a příslušenství.

„Vidíme velký potenciál ve spojení těchto oborově provázaných výstav. Návštěvníkům tak  nabídne medalší  možnosti  cestován ía  příznivci  karavaningu  a  kempování  budou moci načerpat inspiraci, kam se na svých cestách vydat. Po rozhovoru s vystavovateli věřím, že toto spojení také vítají,“ sdělil Petr Maliňák, ředitel projektu.

GO  a  Regiontourje skvělým místem  pro  setkávání  profesionálů  v cestovním  ruchu. Nedílnou součástí je kvalitní odborný doprovodný program i inspirace a zážitky pro širokou veřejnost. Veletrhy v novém termínu přinesou další možnosti kam se podívata na podzim otevřou brány všem nadšencům cestování.

Zdroj: Veletrhy Brno, a. s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz