Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Znojemský advent trochu jinak

Znojemský advent trochu jinak

15. 12. 2020 - ZNOJMO - Letošní advent bude každý z nás prožívat nejspíš trochu jinak, než jak je zvyklý. O vánoční atmosféru ve Znojmě ale rozhodně ochuzeni nebudete!

VÁNOČNÍ NÁLADA v ulicích

Masarykovo i Horní náměstí tradičně rozsvítí nazdobené vánoční stromky, které jsou hlavním symbolem Znojemského adventu. Adventní atmosféru podpoří také nová vánoční výzdoba města na ulici Hradní či Václavském náměstí. Navštívit můžete také bránu se jmelím u Enotéky nebo tradiční ohradu s ovečkami, kterou letos najdete nově na Masarykově náměstí. Středeční podvečery budou navíc patřit koledám, v 18.00 hod. se z radniční věže rozezní známé koledy v podání trubačů, můžete si je s nimi zabroukat.

VOŇAVÁ OKÉNKA

A kde se zahřejete horký čajem nebo punčem? Trhy se musely vzhledem k pandemii zrušit, je pro vás ale připravena mapka voňavých okének. Místní kavárny a restaurace v nich budou nabízet horké voňavé nápoje a něco k zakousnutí. Další informace budou postupně zveřejňovány na webových stránkách a ve FB události.

DÁRKY
ve znojemském balícím papíru

Vizuální podobu letáků Znojemského adventu tvoří vánoční symboly a stavby, které jsou pro Znojmo typické. Stejný podklad je použit také pro balící papír, který bude k dostání v otevřených okénkách a u Turistického informačního centra na ulici Obroková. Budete tak moci své blízké obdarovat dárky zabalenými v znojemském balícím papíru.

VÁNOCE DOMA (nejen s koncerty s Českým rozhlasem Brno)

Prostřednictvím živých vysílání, videí a různých tipů u vás doma naladíme tu nejhezčí vánoční atmosféru. Ve spolupráci s Českým rozhlasem Brno přineseme každý týden koncert z prostředí Městského divadla ve Znojmě. V pořadu „Ježíšek ze Znojma“, vysílaného na YouTube kanále Koncerty Českého rozhlasu a na stanici Český rozhlas Brno, se každý týden představí interpreti jako Petr Bende, Michal Šindelář, Bára Basiková, Cimbálová muzika Antonína Stehlíka a další. Vaše ratolesti se mohou těšit na Jájiny dílničky ve formě videí, kde se budou vyrábět různé vánoční dekorace.

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz