Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hledá se pořadatel letního gastro eventu v Rožnově

Hledá se pořadatel letního gastro eventu v Rožnově

14. 01. 2021 - Rožnov pod Radhoštěm - Město Rožnov pod Radhoštěm vypsalo ideovou soutěž na pořádání gastro eventu ve městě v létě 2021. Cílem je vybrat takového pořadatele, který nabídne zákazníkovi příjemný gastro zážitek v atraktivním místě.

Akce, která se má uskutečnit v létě 2021 v Rožnově, má volně navázat na předchozí tři ročníky, které v Rožnově proběhly pod značkou Garden Food Festival.

Akce by měla mít centrum v městském parku a na Masarykově náměstí, měla by dbát také na další rozložení eventu do více lokací, důležitá je též intenzivní participace místních podniků a producentů.

Gastro event v Rožnově pod Radhoštěm se má konat v létě 2021, kromě několika desítek stánků nemá chybět ani doprovodný hudební program či aktivity pro děti.

Vyplněné přihlášky do ideové soutěže na pořádání gastro eventu mohou pořadatelé posílat do 1. února 2021.

Kompletní informace o ideové soutěži a přihláška k pořádání akce.

 

Zdroj: MěÚ Rožnov p. R.   

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz