Svěžest, sílu, najdeš v sýru
27. 11. 2012 - VELKÉ KARLOVICE - Hospoda Kyčerka zve na víkendové speciality ve dnech 30. 11. - 2. 12.
- Česnečka s uzeným oštěpkem, hodně silná aj voňavá
- Pečený normandský camembért v balzovej misce s kopcem zlatavých hranolek a misečka tatarky, tej našej, ale česnekovej
- Do zlatova smažený opravdický EMENTÁL plněný šunků s vařeným bramborem sypnutým petrželků aj tů našů tatarečků
- Přírodní kuřecí prséčko plněné Nivů a voňavů slaninků s komínkem lahodných šťůchaček a hlávkový salátek
- Jitčiny OLOMÓCKÉ Tvarůžky v pravém uheráku, smažené jak řizek, pečáky s česnekem a klasická tatarka k temu blahu musí byť!!!
- Zapečené sýrové blaťácké zemňáky se studeným dipovaným listovým salátkem strůhnutým muškátem, mňam!!
A tresku budem minutkovat v bramborových špagetách s holandsků máčů a poširovanů zeleninů a panenku stejně, nebo do teho zamocem hovězí svíčkovů, a kdo chce tož TRIÁDA a ďábelka!!
Sladků tečku
- Jablečná valašská skořicová kostka s kopcem šlehačky
- Knížecký famózní trojúhelníkový řez
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.