Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Úspěch není jen o práci

Úspěch není jen o práci

11. 02. 2021 - ČR - Berme na plný úvazek i samotný život – právě na toto motto poukazuje ikonická značka Becherovka v nových spotech, které se v televizi objevují od začátku února.

Kampaň z dílny VCCP je první spoluprací agentury se společností Pernod Ricard v ČR a na Slovensku.

Kreativci v nové kampani představují „životní profesionály“ – pozorovatele oblohy, koordinátory přípitků nebo specialisty na táboráky. „Nová kampaň nám chce připomenout, že spokojený život spočívá ve správném mixu. Je důležité si ho namíchat tak, abychom vybalancovali práci a volný čas a mohli se víc těšit z maličkostí,“ přibližuje kampaň Jakub Loos, manažer značky Becherovka.

Aktuální situace ještě více zdůrazňuje poselství kampaně. Vysněná dovolená, čas strávený s přáteli či společné oslavy ještě nikdy nebyly tak vzdálené, proto je dobré nacházet radost v každodenních momentech, které nám život dopřává.

Vizitka kampaně: · Creative agency: VCCP Prague

· Planning Director: Henri de la Barre

· Account Director: Lucie Vrzalová

· Director: Milan Balog

· Production House: Boogiefilms

· Music: Juraj Marikovič, Marek Šurin, Viktor Stručka

 

Zdroj: PR
Redakčně upraveno

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz