Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vysočinský instagram získal Zlatý lajk

Vysočinský instagram získal Zlatý lajk

19. 02. 2021 - VYSOČINA - Instagramový profil Vysočiny byl oceněn v soutěži Zlatý lajk. Získal třetí místo v konkurenci celkem deseti krajů ČR, které Instagram aktivně využívají.

Spolek Kvalikom, jenž soutěž Zlatý lajk pořádá, zařadil vysočinský instagramový profil mezi hvězdně zpracované účty zejména pro konstantní vysokou kvalitu publikovaných příspěvků, které slouží k prezentaci Vysočiny v oblasti cestovního ruchu. Ocenil originální zpracování fotografií nabízejících pohled na Vysočinu třeba okem dronu, ze hřbetu koně či skrze skleněnou kouli. „Administrátoři si hrají s detaily a kreativitou a na výsledku je to znát – počet followerů rychle roste a není se čemu divit. Ve stories správci reagují i na zajímavé příspěvky ostatních uživatelů,“ chválí porota ve svém hodnocení a dodává, že Vysočina snad jako jediný kraj používá formát blogových článků.

Martina Strnadová

Vysočina Tourism

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz