Štamgast & Gurmán

Vínové cukroví z Buchlovic

Autor receptu
Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II

Recept pro vás uvařila
Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku II

(na fotografii vlevo)

Suroviny potřebné na přípravu
¼ kg tuku
¼ kg hladké mouky
4 lžíce bílého vína
2 žloutky
 

Postup
Ze surovin vypracujeme těsto a necháme odpočinout 20 minut v chladnu. Těsto vyválíme, vykrajujeme jako linecké a pečeme v rozehřáté troubě. Teplé obalíme v moučkovém cukru. Cukroví je velmi křehké.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2019, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz