Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

SVATEBNÍ SPECIÁL: Tak trochu jiná svatba

SVATEBNÍ SPECIÁL: Tak trochu jiná svatba

22. 04. 2021 - ČR - Plánujete svatbu a chcete ji pojmout trochu netradičně? Máme pro vás několik typů, jak si váš velký den užít, tak trochu jinak.

INDUSTRIÁLNÍ SVATBA
Bohosvatba, vintage nebo svatba v přírodě. Svatební styly, které poslední roky jsou nejvíc trendy, a každá druhá nevěsta po takové svatbě touží. Letošní sezóna však zaznamenala velký boom industriálních prostor. Že si neumíte přestavit svatbu ve staré továrně nebo nádražním skladě? Vezměte do těchto prostor designery, nechte jim volnou ruku a rozhodně budete nadšeni.

Výhody industriálních prostor:
• prostory můžete využít jak na malé, tak i na velké svatby
• svatba nekončí o půlnoci, ale svatebčané můžou slavit i další den
• na místě můžete mít svůj oblíbený catering nebo strýčka, který vám připraví hostinu
• prostory si můžete ozdobit podle vašich představ

SVATBA ZAČÍNÁ AŽ ODPOLEDNE
Pamatujete si, kdy jste museli být před obřadem už v 10 hodin na místě, a nevěsta musela maskovat kruhy pod očima, protože musela vstávat v 5 ráno, aby se stihla nalíčit a učesat? Poslední roky se obřady posunují na odpolední čas a ze svatebního oběda se stává pozdní raut. Opouští se i od tradičního servírování polévky a hlavního chodu, a stále více svatebčanů upřednostňují raut, grilování nebo pečení selete.

CATERING NA KOLEČKÁCH
Rozhodně si zvolte prostory, kde můžete mít svůj catering a objednejte si třeba foodtruck. A jak to vlastně funguje? Objednáte si foodtruck na danou dobu, upřesníte počet porcí a je hotovo. Jediné, co je k tomu potřeba, je místo, elektřina a přístup k vodě. A rozhodně na tom ušetříte.

A na své si přijdou i milovníci kávy nebo koktejlů. Na danou dobu si můžete objednat kávový stánek nebo pojízdný bar, který připraví nejen skvělou kávu/ koktejly, ale zabaví i svatebčany. Proč si nezkusit namíchat svůj koktejl nebo zkusit latte art? Novinkou jsou také mobilní bary Piaggio, které k vám přijedou s luxusním Proseccem nebo s božskou zmrzlinou.

Mít tradiční svatbu nebo ji pojmout trochu jinak, to už je na vás. Nejdůležitější je, že je to váš den a jenom na vás záleží, jak si ho užijete!

Text: Veronika Hvízdalová, foto: FoodPark Brno

 

UDĚLAT SVATBU V PIVOVARU NENÍ OBVYKLÉ, ALE JE TO MOŽNÉ?


FRANTIŠEK ŠMÍD, SLÁDEK PIVOVAR ZÁHLINICE


Ano, je to možné, a dokonce velmi poptávané. Původní sklepy našeho pivovaru, ve kterých se nacházejí dva sály s celkovou kapacitou 120 osob, zaujmou především svou architekturou a dobovým provedením. Už při první návštěvě budoucích novomanželů dojde k okouzlení a o to větší natěšenosti na den D. Svatební hostiny a obřady mohou probíhat jak ve vnitřních, tak i ve venkovních prostorech pivovaru. Občerstvení, výzdoba nebo třeba hudba nabízí nekonečnou škálu možností. Vždy záleží na vás, jakou možnost si vyberete. Samozřejmě lze poskytnout i pouze prostor a vše ostatní si můžete zařídit dle svých představ.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz