Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hotel v Luhačovicích jako svatební dar

Hotel v Luhačovicích jako svatební dar

20. 04. 2021 - LUHAČOVICE - Své první hosty přivítal ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel v roce 1939. Tehdejší tisk považoval stavbu hotelu za „poslední architektonický počin, který Luhačovice povznesl na lázně světového formátu a středisko moderní společnosti.“

Stín druhé světové války dolehl i na Alexandrii. Po sezóně v roce 1942 byl zabaven pro vojenské účely a 30. dubna 1945 byla existence hotelu ohrožena. Německá armáda namontovala na nosné sloupy dynamitové nálože. Nakonec však, nejspíš díky objevu zásob dobrého vína ve sklepení od demolice upustila. Po roce 1948 se stal hotel díky prvotřídní obsluze a špičkové kuchyni oblíbeným místem funkcionářů minulého režimu včetně ministrů, prezidentů i zahraničních vládních delegací.

Z umělců si tento hotel velmi oblíbil herec Vlasta Burian a spisovatel Milan Kundera. Dramatické i veselé hotelové příběhy z minulého století napsal s nadhledem a humorem, v knize Svatební dar, hotelový majordomus, pan Vincenc Jančařík. Alexandria byla totiž skutečným svatebním darem pro milenku nejvýznamnější osobnosti českého a slovenského stavitelství 30. a 40. let minulého století.

Řekněte si svoje „ano“ v hotelu, který dostala manželka stavebního magnáta Alexandra Lozovského jako svatební dar, i vy. Čtyřhvězdičkový ALEXANDRIA**** Spa & Wellness hotel v Luhačovicích je ideálním místem pro svatby.

Díky jedinečné lokalitě na svůj svatební den nikdy nezapomenete ani vy, ani vaši hosté. Ať už si zvolíte obřad v lázeňském parku nebo v obřadní síni radnice, která je v bezprostřední blízkosti hotelu, zažijete neopakovatelné chvíle a dokonalou romantickou svatbu.

Francouzská restaurace si zachovala původní tvář z dob první republiky. Podmanivá atmosféra podniku dokonale ladí s luxusní kuchyní a prvotřídními službami. Volný vstup do wellness je samozřejmostí pro všechny ubytované hosty. Díky profesionálnímu personálu se budete cítit jako v bavlnce. Ať už přijedete v rodinném kruhu nebo pozvete i přátele, všechno proběhne hladce podle vašich představ. Vaše sny bude plnit zkušený tým odborníků.

Luhačovice mají kouzlo v každém ročním období. Přijeďte den před svatbou a užijte si nejkrásnější moravské lázně plnými doušky.

www.hotelalexandria.cz

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz