Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Projekt #mastozadax si z Prahy veze ocenění

Projekt #mastozadax si z Prahy veze ocenění

19. 04. 2021 - ZNOJMO - Znojmo zažilo v předchozím roce navzdory pandemii jednu z nejsilnějších turistických sezón. Za tímto úspěchem stojí právě restart projekt #mastozadax.

Ve čtvrtek 15. dubna byl na odborné konferenci Travelcon Velkou cenou cestovního ruchu. Za hodnocením a vlastně celou soutěží stojí agentura COT group a Czechtourism. „Je to skvělé, když kromě spokojených turistů slyšíme i pozitivní zpětnou vazbu ze strany odborníků. Máme z toho obrovskou radost a dává nám to impuls v pokračovat v projektech, které ve Znojmě podpoří nejen podnikatele, ale také mu zajistí celorepublikovou propagaci,“ komentuje Jakub Malačka, starosta města Znojma.

„Jsme si vědomi, že nejde jen o to, vymyslet a zrealizovat takový projekt, ale také ho dokázat naplnit. A za tím stojí zejména podnikatelé a všichni návštěvníci, kteří svou návštěvou významně podpořili zapojené podniky. Děkujeme všem,“ říká František Koudela, ředitel Znojemské Besedy.

Projekt #mastozadax byl spuštěn v červnu loňského roku a jeho cílem bylo primárně podpořit místní podnikatele cestovního ruchu. Návštěvníci za danou útratu v zapojené restauraci, kavárně nebo třeba hotelu získali poukaz na volný vstup jedné z městských turistických atrakcí. Zadax tak mohli navštívit například oblíbené znojemské podzemí, radniční věž nebo prohlídku města. O tom, že byl projekt úspěšný jak pro podnikatele, tak i pro turistické cíle města, svědčí jejich návštěvnost, která byla v porovnání s předchozími roky rekordní.

„Věříme, že spolupráce, kterou jsme s podnikateli tímto projektem rozšířili nekončí, a že budeme ve Znojmě i nadále společně rozvíjet prostředí cestovního ruchu. Za projektem stojí skvělý tým Znojemské Besedy, kterého si velmi vážím a bez kterého by něco tak úspěšného těžko vznikalo. Vždy jde o týmovou práci. Nestačí jen skvělá myšlenka, ale hlavně propojení společných nápadů, kreativního myšlení, volnost pro tvoření a odvaha. To vše je hybatelem úspěšných projektů. V neposlední řadě také to, že máme důvěru vedení,“ doplňuje František Koudela.

Zdroj: Znojemská Beseda

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz