2. 12. 2012 - TRENČÍN - Ve dnech 29. - 30. 11. proběhl na výstavišti v Trenčíně už 8. ročník mezinárodní výstavy vína, vody a destilátů - Vinum Laugaricio 2012. Zahájení této akce se účastnil osobně i prezident Slovenska Ivan Gašparovič.
O chutě prezidenta i jeho doprovodu se postaral také Mirek Horák, provozovatel Areálu Kyčerka ve Velkých Karlovicích spolu s Jitkou Holanovou a moravsko-slovensko-italský tým kuchařů nově otevřeného Hotelu Elizabeth v Trenčíně.
A co se podávalo na stůl?
Jako předkrm bramborové carpacio s mandličkami
Jelení ragů
Punčové řezy
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.