2. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Restaurant Sušil vás zve ve dnech 7. - 9. 12. na Zvěřinové hody. A co se bude podávat?
Zvěřinové hody - nabídka
Předkrmy:
• Zvěřinová terina s brandy, servírovaná na coulis z lesního ovoce
• Bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině
Polévka:
• Zvěřinová „Svatý Hubert“ s křepelčím vajíčkem a domácími nudlemi
Hlavní chody:
• 150gr Kančí pečeně se šípkovou omáčkou
a bramborovým knedlíkem
• 150gr Kančí kýta ve slanině, pečená na rozmarýnu
s domácími zelňáky
• 200gr Dančí marinované na víně s brusinkami
a sezamové krokety
• 200gr Dančí dušené na hlívě a řapíkatém celeru, jasmínová rýže
• 150gr Srnčí řízek smažený ve vinném těstíčku, bramborové pyré
• 150gr Srnčí filet pečený na grilu s čerstvými domácími těstovinami
a hříbkovou omáčkou
• 200gr Zvěřinový guláš s mladou cibulkou a škvarkovým knedlíkem
• 300gr Konfitovaná bažantí stehna s růžičkovou kapustou,
cibulkou a slaninou, zapečené bramborové pusinky
• 200gr Domácí kančí a srnčí pečínka, hlávkové zelí na špeku,
houskový knedlík
Speciality na grilu:
• 200gr Srnčí medailonky plněné slaninou a sušenou trnkou,
položené na grilované cuketě se zvěřinovým glace,
servírované s “ Bystřickými bramborami“
• 200gr Grilované medailonky z kančího a dančího karé
s hříbkovým ragů, glazovanými kaštany a restovanými fazolkami
se slaninou a česnekem
K jídlu podáváme 1dcl výběrového červeného vína.
Při konzumaci nad 1000,-Kč,dostáváte jako pozornost láhvinku výběrového červeného vína od „Sušila“.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.