Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Zvěřinové hody v Restaurantu Sušil

Zvěřinové hody v Restaurantu Sušil

2. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Restaurant Sušil vás zve ve dnech 7. - 9. 12. na Zvěřinové hody. A co se bude podávat?

Zvěřinové hody - nabídka

Předkrmy:
• Zvěřinová terina  s brandy, servírovaná na coulis z lesního ovoce
• Bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině  
Polévka:
• Zvěřinová „Svatý Hubert“ s křepelčím vajíčkem a domácími nudlemi   
Hlavní chody:
• 150gr Kančí pečeně se šípkovou omáčkou
 a bramborovým knedlíkem   
• 150gr Kančí  kýta ve slanině, pečená na rozmarýnu
s domácími zelňáky      
• 200gr Dančí marinované na víně s brusinkami
 a sezamové krokety     
• 200gr Dančí dušené na hlívě a řapíkatém celeru, jasmínová rýže 
• 150gr Srnčí řízek smažený ve vinném těstíčku, bramborové pyré 
• 150gr Srnčí filet pečený na grilu s čerstvými domácími těstovinami
 a hříbkovou omáčkou      
• 200gr Zvěřinový guláš s mladou cibulkou a  škvarkovým knedlíkem  
• 300gr Konfitovaná bažantí stehna s růžičkovou kapustou,
cibulkou a slaninou, zapečené bramborové pusinky  
• 200gr Domácí kančí a srnčí pečínka, hlávkové zelí na špeku,
 houskový knedlík      
Speciality na grilu:
• 200gr Srnčí  medailonky plněné slaninou a sušenou trnkou,
 položené na grilované cuketě se zvěřinovým glace,
servírované s “ Bystřickými bramborami“              
• 200gr Grilované medailonky z kančího a dančího karé
s hříbkovým ragů,  glazovanými kaštany a restovanými fazolkami
se slaninou  a česnekem     

K jídlu podáváme 1dcl výběrového červeného vína.
Při konzumaci nad 1000,-Kč,dostáváte jako pozornost láhvinku výběrového červeného vína od „Sušila“.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz