Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

HAMBURGER FEST 2021 - 6. ročník svátku burgerů je tady!

HAMBURGER FEST 2021 - 6. ročník svátku burgerů je tady!

21. 06. 2021 - NAPAJEDLA - V sobotu 3. 7. 2021 se v Napajedlích v areálu Nového Kláštera uskuteční 6. ročník populárního Napajedelského Burger festivalu. Také letos se rozhodně máte na co těšit!

Festival se ponese v americkém duchu. Můžete se tedy těšit na americkou hudbu, hostesky a také dekorace.

Odpoledne nám zpříjemní uherskohradišťská rocková kapela SORY. Na pódiu je pak vystřídají legendární GENEREACE, se kterými můžete pařit do nočních hodin. Štafetu pak převezme DJ Michal Gaja, který vám bude hrát již tradičně až do konce akce.

Chybět nebude oblíbená soutěž v pojídání burgerů s atraktivními cenami od partnerů akce.

A na jakéže restaurace se můžete na festivalu těšit? Ty nejlepší burgery pro vás budou připravovat restaurace Dede Burger, Angel Grill, Comi Con, Safis Burger, Annes Foodtruck, Imervere a další. Nabídnou vám kvalitní burgery s trhaným hovězím masem, vege burger, různě barevné burgery, pikantní krávu, BBQ burger a další. Nebudou chybět různé dezerty, waffle, palačinky, donuty, rolovaná zmrzlina nebo kvalitní káva a víno.

Výtečné burgery můžete proložit lahodným drinkem – ve stánku s míchanými koktejly. Co by to byl za festival bez pořádného piva?! Letos si můžete vychutnat desítku Radegast! Pro návštěvníky bude jako vždy připraveno pohodlí v párty stanech nebo v chill out zóně. V průběhu dne můžete také hlasovat pro pro krále hamBURGER FESTU! U vstupu dostanete hlasovací žeton, který poté odevzdáte Vaší NEJ restauraci do boxu!

Festival můžete navštívit s celou rodinou. Pro děti zde bude k dispozici skákací hrad, heliové balonky, malování na obličej a tetování.

Akci pořádá Klub kultury Napajedla a agentury VŠEPROAKCI a EVENT TIME.

Vstupné: 120 Kč/dospělí, děti do 15 let zdarma.



Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz