Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nejprestižnější gastronomická akce v České republice

Nejprestižnější gastronomická akce v České republice

25. 06. 2021 - PRAHA - V Divadle Hybernia v Praze se bude konat 27. září 2021 již sedmé pokračování Culinary Symposium Prague. Opět přijedou kuchaři, kteří umějí předat kus své filozofie, svého nadšení, umějí obohatit zkušenostmi a nasměrovat k té nejlepší gastronomii. Koho letos uvidíme vařit?

IGOR
… doslova vytvořil a vede světoznámou restauraci COCOCO založenou na tradiční ruské kuchyni s použitím moderních kuchařských technik, IGOR GRISHECHKIN z Petrohradu je skvělým příkladem expanze ruských kuchařů mezi světovou elitu. Jeho práce je oceňována po celém světě, byl jedním z přednášejících na prestižní konferenci „madrid fusion“ a dostal se mezi 120 nejlepších restaurací dle Pellegrina.

OLDŘICH*
… první český kuchař, který v České republice dostal michelinskou hvězdu a každým rokem ji úspěšně obhajuje. Z restaurace La Degustation se OLDŘICH SAHAJDÁK vrací na pódium symposia po sedmi letech. Je prototypem světového kuchaře nejen svojí prací, ale i velkou skromností a pokorou. Je zván na zajímavá setkání kuchařů jako je chefstable v Malmö.

POUL**
… z dalekých Faerských
ostrovů, vskutku nehostinné krajiny, dokázal tento mladý kuchař POUL ANDRIAS ZISKA vytvořit špičkovou restauraci jménem KOKS. V kuchyni pracuje pouze devět kuchařů a každý je jiné národnosti. Společně vaří pro maximálně 24 hostů pouze ze surovin, které se dají vypěstovat na ostrovech. Ve svých 28 letech se zasloužil o větší povědomí o Faerských ostrovech svojí gastronomií.

WUTTISAK
… celosvětově je možná známější než někteří kuchaři s michelinskými hvězdami. WUTTISAK WUTTIAMPORN z Thajska vaří nejen takzvanou „progresivní“ thajskou kuchyni, ale je zároveň i designerem. To je jedním z důvodů více jak 200 tisíc fanoušků na jeho Instagramu. Dlouholetý šéfkuchař Charm resortu na ostrově Phuket bude na symposiu první šéfkuchař bez restaurace. Své umění totiž ukazuje na různých eventech po celém světě.

PAOLO***
… španělský gastronomický kouzelník narozený v Itálii PAOLO CASAGRANDE studoval na prestižní škole Alfreda Beltrame v severní Itálii. On sám považuje za nejdůležitější na cestě k úspěchu důslednost, odhodlanost, stálost a vášeň pro vaření. Díky dlouholeté spolupráci s Martínem Berasategui mu byla svěřena restaurace Lasarte v Barceloně, pro kterou získal tři hvězdy Michelin.

ERIC**
… dvě hvězdičky Michelin a šest dětí, jak se tohle dá skloubit? Dánský kuchař ERIC VILDGAARD z restaurace JORDNAER ví, jak na to. Společně se svojí manželkou Tinou vedou restauraci na okraji Kodaně a svojí první hvězdu obdrželi již po prvním roce fungování. Kdysi býval vymahačem, dnes je šéfkuchařem, který oslnil a překvapil celé Dánsko svým jedinečným stylem samouka.

Zdroj: Culinary Symposium

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz