Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Znojmo sází na podporu turismu

Znojmo sází na podporu turismu

25. 06. 2021 - ZNOJMO - Letošní dovolená ve Znojmě má jasná pozitiva. „Podpořil jsi znojemské hotely, kavárny, vinárny a další podnikatele? Pak si zasloužíš poznat naše nejzajímavější turistické cíle zadax,“ hlásí kampaň Znojmo Zadax s hlavním komunikačním hashtagem #mastozadax, kterou Znojmo a Znojemská Beseda pro letošní sezónu spouští. Reaguje tím na složitou situaci v souvislosti s bojem proti koronaviru.

DEJ SI SVÍČKOVOU S PĚTI A MÁŠ ZNOJMO ZADAX

Chcete někam vyrazit na prodloužený víkend? Nebo se poohlížíte, kam letos vyrazit na českou dovolenou? Znojmo vás zabaví a odmění zároveň! Ubytujete se ve Znojmě a hned máte volný vstup do věhlasného podzemí. Až vám bude druhý den kručet v břiše, myslete na to, že za super oběd v restauraci získáte vstup třeba do Expozice pivovarnictví. Další den můžete na kanoi brázdit poklidný tok řeky Dyje, jejíž okolí kypí přírodním bohatstvím.

Odměňovat se můžete po celou dobu vašeho pobytu. Důležité je vědět, kde všude takový poukaz #mastozadax získat. Důležité je vědět, kde všude takový poukaz #mastozadax získat: www.znojemskabeseda.cz/turismus/mastozadax

ZNOJEMSKO JE IDEÁLNÍ PRO DOVOLENOU VŠEHO DRUHU

Znojmo má svým návštěvníkům rozhodně co nabídnout a láká na různorodost chutí, ze kterých si vybere opravdu každý. Skloubení historie s panenskou přírodou, lahodným vínem a bohatým kulturním vyžitím zaručí nevšední zážitky, které si vychutnáte všemi smysly. Tato kombinace navíc vytváří ideální prostředí jak pro romantický výlet, tak pro aktivní rodinnou dovolenou. Neváhejte navštívit druhé největší město Jižní Moravy a přesvědčte se, že #znojmochutna.

Turistická kampaň #mastozadax ve Znojmě poběží do konce září 2021.

JAK ZÍSKAT VOLŇÁSKA?

1. Udělejte útratu ve vybraném podniku
Stačí utratit 150 Kč v restauraci, 1000 Kč za ubytování nebo 200 Kč za další služby. Důležité je vybrat si podnik, který se účastní projektu #mastozadax.
2. Vyberte si pamětihodnost
Už jste byli ve znojemském podzemí, na radniční věži nebo v Expozici pivovarnictví?
Ne? Jednoduše to napravíme! Vyberte si, kterou atrakci chcete zadax navštívit.
3. Uplatněte poukaz #mastozadax
Pak už si jen stačí v navštíveném podniku říct o poukaz #mastozadax. Na pokladně vybrané pamětihodnosti ti ho jednoduše vyměníme za volnou vstupenku. Tak památkám zdar!

 

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz