Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

K vodě i do práce, jogurtový nápoj

K vodě i do práce, jogurtový nápoj

Letní měsíce jsou jako stvořené pro lenošení u vody a popíjení osvěžujících drinků. Co takhle vyzkoušet kysané jogurtové nápoje Merenda z Mlékárny Valašské Meziříčí? Budete-li na dovolené, vychlazený nápoj plný zdraví zpříjemní Vaše chvíle pohody a odpočinku. Nápoje Merenda navíc díky rozmanitosti svých ovocných příchutí osvěží vzpomínku na Vaši dovolenou po návratu do práce či školy. Merenda obsahuje nízké procento tuku, čímž napomáhá ke snižování cholesterolu a udržuje štíhlou linii.

„Jogurtové nápoje jsou u českých spotřebitelů velice oblíbené. Lidé si začali více vážit svého zdraví a přemýšlet nad tím, co jedí a pijí. Proto jsme se před rokem rozhodli náš trh obohatit Merendou,“ říká Zdeněk Bukovjan, vedoucí obchodu a marketingu. „Nejprve jsme začali vyrábět všeobecně velmi oblíbenou příchuť jahod a postupem času jsme zaznamenali zájem o další zajímavé příchutě. Pečlivě jsme vybírali kombinace těchto chutí a tím následně vznikla Merenda malina – meruňka a cappucino – skořice, která dokonce získala ocenění Perla Zlínska 2010. V létě 2010 jsme vytvořili limitovanou edici příchutě limetky - liči, o kterou byl ale tak velký zájem, že tato exotická příchuť byla zařazena do stálého sortimentu. Dnes tak zákazníkům můžeme nabídnou ucelenou řadu Merenda čítající 4 výrobky.“ dodává Zdeněk Bukovjan. Kysané jogurtové nápoje jsou prospěšné pro lidský organismus především proto, že obsahují jogurtové a probiotické kultury, které jsou prospěšné pro zažívání a napomáhají k lepšímu vstřebávání živin a vitamínů z potravy. Vysoké procento probiotických kultur má rovněž pozitivní vliv na imunitní systém.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz