Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Garden Food Festival v Hradišti přinesl jídlo, pití i zábavu pro celou rodinu

Garden Food Festival v Hradišti přinesl jídlo, pití i zábavu pro celou rodinu

25. 08. 2021 - UHERSKÉ HRADIŠTĚ - O víkendu 21. –22. srpna se Uherské Hradiště už potřetí stalo jednou ze zastávek svátku skvělého jídla a pití, Garden Food Festivalu. Více než dvacítka vystavovatelů nabídla milovníkům gastronomie pochutiny ze všech koutů světa.

V průběhu dvou dnů navštívilo Garden Food Festival ve Smetanových sadech v Uherském Hradišti asi 1 500 lidí. „Největší fronty jsme zaznamenali u mexické a indonéské kuchyně a u thajské rolované zmrzliny,“ prozradil s úsměvem jeden z organizátorů Marek Pochylý.

Návštěvníci mohli kromě bohaté ochutnávky nahlédnout doslova „do kuchyně“ mistrů svého řemesla, jako byl například Lukáš Neckář, odborník na sushi, ústřice pod dohledem návštěvníků otevíral šéfkuchař Ondřej Molina a zavařovat mohli návštěvníci s Mámou z gruntu Veronikou Gruntovou. Nechyběl food styling s Davidem Valíčkem a celým víkendem provázela herečka a moderátorka Markéta Hrubešová.

Program pro děti včetně atrakcí a zábavné show zajistila Chabi production, o hudební doprovod se postaral Honza Grebík a v sobotu večer byl v přilehlém letním kině k vidění film s gastronomickou tematikou Bistro Ramen. Stejně jako na všech ostatních zastávkách letošního Garden Food Festivalu probíhala i v Uherském Hradišti oslava 100 let Bzeneckého octa.

„Jsme rádi, že se nám i přes stále komplikovanou situaci podařilo udržet tradici Garden Food Festivalu v Uherském Hradišti. Těšíme se, že v příštím roce se na sklonku prázdnin potkáme ve Smetanových sadech znovu,“ uzavírá Marek Pochylý.

Zdroj: Petra Kučerová
Foto: Kateřina Nosková

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz