Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pivovarské slavnosti v Hanušovicích

Pivovarské slavnosti v Hanušovicích

27. 08. 2021 - HANUŠOVICE - Ryzí pivo z hor, bohatý program, oblíbené pivní soutěže a jedinečná kulisa Jeseníků – to jsou letos již 17. Pivovarské slavnosti v Hanušovicích, které tradičně pořádá pivovar HOLBA.

Akce se uskuteční v sobotu 4. září 2021 od 11:00. Na místě budete moci ochutnat veškerý sortiment pivovaru. „Každý rok se snažíme našim příznivcům dopřát něco speciálního. Tentokrát jsme pro ně nachystali náš jedinečný Keprník přímo z tanku. Jedná se o unikátní ležák s ručně sbíraným horským chmelem. Nebude chybět ani tankový filtrovaný nepasterovaný ležák Holba Šerák, který je naší vlajkovou lodí,“ prozrazuje Ing. Ondřej Hnila, manažer marketingu Pivovaru Holba.

Kromě pivních degustací si návštěvníci užijí také několik koncertů v čele s oblíbenými českými interprety, jakými jsou UDG, Slza a Dalibor Janda. Samozřejmostí je bohatý doprovodný program plný soutěží. Děti do 140 cm mají vstup zdarma.

Více na www.pivovarskeslavnosti.cz

Zdroj: Omnimedia

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz