Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Letní noc ve vinici

Letní noc ve vinici

26. 08. 2021 - VRBOVEC - Poslední víkend v srpnu patří ve Vrbovci už tradičně posvícenskému veselí. Na to letošní se Obec Vrbovec naladí už v pátek a to oslavou Zarážení hory spojenou s Letní nocí ve Vinohradu.

Teplá letní noc, dobré víno i jídlo, posezení pod hvězdami, muzika... Tak plánují letos poprvé vinaři mající vinohrady ve Vrbovci slavnost ukončující práce ve vinicích a zahajující období dozrávání hroznů, zarážení hory. Mimo samotného obřadu uzavření vinic bude připravena ochutnávka vín, grilování, cimbálová muzika. A to všechno přímo ve vinicích...
Od 17.00 setkání u Pocty sv. Urbanovi, slovo faráře a odchod průvodu do vinice.
Od 18.00 Zarážení hory ve vinici za Ořechovou alejí.


V sobotu potom následuje tradiční Posvícenské koštování pořádané Cechem vinařů Vrbovec.

Sejdeme se na každoročním posvícení, kde nebude chybět tradiční průvod krojované chasy malých i velkých tanečníků, bohaté občerstvení, kolotoče, muzika a večerní posvícenská zábava. Několik místních vinařů si pro Vás připravilo výběr svých nejlepších vín, která Vám nabídnou ve svých samostatných stáncích.
Posvícení v obci běží od rána, ochutnávky vín začnou v 15 hodin na "plácku" u kostela.

Prezentovat se budou tato vinařství:
- Vinařství Stejskal
- Vinařství Šuba
- Vinařství Vrba
- Vinařství ZábojníkPřijďte strávit poslední prázdninovou sobotu s námi a zazpívat si nad pohárkem vína s DUO CARMEN. Večer pokračuje zábava s kapelou @VICOMT.

Zdroj: Cech vinařů Vrbovec

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz