Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Pět medailí pro český pivovar z degustační soutěže Wolrd Beer Awards

Pět medailí pro český pivovar z degustační soutěže Wolrd Beer Awards

01. 09. 2021 - ČESKÉ BUDĚJOVICE - Pivovar Samson zazářil na londýnském klání mezinárodní degustační soutěže World Beer Awards.

Navázal tak na úspěchy z minulých let, a to už počtvrté v řadě. Jako nejlepší pivo ve své kategorii byl vyhlášen speciál Samson BOCK a zlato v segmentu nealkoholických a nízkoalkoholických piv získalo i Pito. Stříbro si z Londýna veze Samson ležák jedenáctka. Bez ocenění nezůstala ani novinka Nachmelený ležák i tradiční dvanáctka s bronzovými medailemi. BOCK a Pito navíc postupují do celosvětového kola.

World Beer Awards je mezinárodně uznávaná prestižní degustační soutěž, která vybírá ta nejlepší piva v nejrůznějších kategoriích. Patří k absolutní špičce pivních evropských klání. O výsledcích soutěže rozhoduje odborná porota, jejíž členové z celého světa jsou kapacitami ve svém oboru.

„Takový úspěch nemá v novodobé historii našeho pivovaru obdoby. Pět ocenění z takto uznávané celosvětové soutěže nám udělalo obrovskou radost. Zároveň cítíme velikou zodpovědnost v další práci, abychom vysokou kvalitu udrželi a dále se zlepšovali,“ řekl Daniel Dřevikovský, generální ředitel Pivovaru Samson.

 

Zdroj: EMC a.s.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz