13. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Restaurant Sušil Vás zve na pravidelné víkendové degustační menu. A co se bude podávat?
Menu I.
• Avokádové pyré v lůžku grilované cukety s rukolovým salátkem
• Vepřová panenka pečená do růžova s ďurinskou omáčkou, červená rýže a julliáne konfit
Rulandské šedé, Slovácko
• Domácí medové tyčinky
Menu II.
• Zvěřinové paté s coulis z lesního ovce
• Grilované medailonky z kančího a dančího karé s hříbkovým ragů, glazovanými kaštany a restovanými fazolkami se slaninou a česnekem
Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Jablíčko v županu s pusinkou šlehačky
Menu III.
• Konfitované bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině
• Srnčí filet pečený na grilu s domácími tagliatelle míchanými s pepřovo-smetanovým sósem
Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Tvarohový koláč s medovým závojem
Menu IV.
• Česnekačka se šunkou a sýrem
• 150gr Moravský vrabec, červené zelí, bramborový knedlík
• Nebo: 150gr Smažený vepřová kotleta s chutí česneku, petrželkové brambory, sterilovaná zeleninová přízdoba
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.