Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Freeport Čokoládový Festival 2021

Freeport Čokoládový Festival 2021

31. 08. 2021 - ZNOJMO - Do outletového centra FREEPORT FASHION OUTLET o víkendu všichni milovníci čokolády.

Od pátku 3. do neděle 5. září 2021 se zde uskuteční Čokoládový festival s kulinářskou přehlídkou a prodejními stánky s čokoládovými delikatesami. VSTUP JE ZDARMA.

Freeport Čokoládový Festival 2021, pořádaný agenturou ChrisEvents, je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek.

Festival nabídne tři hlavní sekce:

· kulinářskou přehlídku, kde šéfkuchaři významných restaurací předvedou své nápadité recepty;

· prodejní stánky s degustacemi a čokoládovými specialitami

· dětské tvořivé dílničky, umělecká vystoupení a workshopy

 

„Letos bude v se uskuteční řada zajímavých soutěží. Jednou z nich je například Hra o poklad. Každý, kdo se do hry bude chtít zapojit, si může u vstupu za 30 Kč zakoupit zlatý čokoládový pohár. Každý pohár obsahuje klíč k pokladu, ale pouze jeden z těchto klíčů otevře truhlu s dárky a odměnou 5.000 Kč!“ komentuje program organizátor Čokoládového festivalu Chris Delattre.

Program nabízí mnohem víc. Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Marka Váni, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů, například kuřecí Mole s Fatalii Yellow nebo polévka z červené řepy s malinami a bílou čokoládou. Děti si budou moct připravit sladké dezerty s Václavem (M. Vonka). Judith Sweet Art Vás naučí vyrobit čokoládové makronky.

Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit různé druhy čokolád u více než 40 stánků: ČokoKebab, Kamila Chocolates, Kamelie – víno z Francie, Mr. Vonka, BonBon, Jablíčko, Čo-Xo, Čokoládovna Janek, Choklid, La Vie, Koruna pralinky, Africká Kuchýně, Čokolandia, Medovinka, Judith Sweet Art a mnoho dalších.

Program je pro návštěvníky připravený v čase:

pátek 3. 9.: 10 – 19 hod.

sobota 4. 9.: 10 – 19 hod.

neděle 5. 9.: 10 – 19 hod.z

Chcete ochutnat čokoládové pivo, čokoládový kebab, ovoce s čokoládou a mnoho dalšího, co si doma jen tak nepřipravíte? Tak si zapište termín 3.–5. září 2021 do svých kalendářů.

 

Zdroj: Čokoládový Festival

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz