Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

MILUJETE ČOKOLÁDU? PŘIJĎTE NA ČOKOFEST!

MILUJETE ČOKOLÁDU? PŘIJĎTE NA ČOKOFEST!

05. 10. 2021 - ČR - Čokoládový Festival pořádaný agenturou ChrisEvents je první a největší veletrh svého druhu v České republice. Putuje po 18 městech celé země, Je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, pochutnat si a případně se i přiučit vaření s čokoládou.

ČOKOLÁDOVÉ RECEPTY A ŠPIČKOVÍ KUCHAŘI
Čokoládový Festival přináší spoustu zajímavých akcí a zkušeností. V jeho rámci probíhají kulinářské přehlídky, na nichž špičkový kuchaři předvádí své umění a seznamují návštěvníky se svými čokoládovými recepty. Budete možná překvapeni, s čím vším je možné čokoládu kombinovat. Už jste třeba někdy ochutnali vepřovou panenku plněnou švestkami a přelitou bylinkovou čokoládou? Nebo bramborovo-tvarohové noky v pomerančové čokoládě? Těšit se samozřejmě můžete i na spoustu dalších jídel, která se liší region od regionu.

SBÍRKA OBALŮ OD ČOKOLÁD
Ale k čokoládě patří i umění. A tak vedle regionálních uměleckých společností můžete sledovat i různorodé vystoupení tanečních skupin i jednotlivých tanečníků, zaposlouchat se do tónů jihoamerické hudby anebo si poslechnout tradiční českou muziku. Nedílnou součástí festivalu je i výstava čokoládových obalů, které jsou ceněným sběratelským artiklem. Na festivalu uvidíte výstavu části jedné z nejrozsáhlejší světové soukromé sbírky. K vidění jsou obaly rozmanitých velikostí, barev a tvarů a další předměty související s čokoládou.

ČOKOLÁDA NA VŠECHNY ZPŮSOBY
A těch stánků s nejrůznějšími sladkostmi! Čokolády ze všech koutů světa, bonbony, pralinky, makronky, horká čokoláda, čokoládový kebab, cookies, čokoládové víno a likéry, prostě co si jen dokážete představit. Čeká vás široká nabídka delikates a výrobků z čokolády, na které jen tak nezapomenete a které jste možná ještě ani neviděli. Například čokoládové pivo jen tak v nějakém supermarketu asi nekoupíte, o čokoládovém kebabu nebo nářadí z výborné čokolády ani nemluvě.

SOUTĚŽE I PROGRAM PRO DĚTI
Ve festivalovém programu samozřejmě nechybí ani workshopy a četné aktivity pro děti včetně dětského koutku, takže si tu na své přijde skutečně celá rodina. Čokoládový Festival nezapomíná ani na soutěžící. V rámci každého festivalového zastavení probíhají soutěže o hodnotné ceny. No a na konci celého čokoládového maratonu získá jeden výherce cenu největší a nejhodnotnější. Jakou? Nechte se překvapit. Nebo prostě navštivte jakýkoli z festivalů a dozvíte se vše na vlastní uši.

ČokoFest je jedinečné setkání všech milovníků čokolády, na kterém byste rozhodně neměli chybět!

www.cokoladovy-festival.cz

PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz