Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Úspěch moravských pivovarů v soutěži České pivo 2021, Zubr má absolutního vítěze

Úspěch moravských pivovarů v soutěži České pivo 2021, Zubr má absolutního vítěze

30. 09. 2021 - ČR - Každoroční klání o nejlepší pivo v odborné degustační soutěži České pivo připadá na konec září. Letošní rok nebyl výjimkou a opět byl velmi úspěšný pro moravské pivovary Zubr, Holba a Litovel, které zcela ovládly královskou kategorii ležáků.

Vítězem se stal již podruhé v této soutěži dvanáctistupňový Zubr Gradus. Při sběru medailí nezůstalo jen u této kategorie. Hanušovický pivovar si se svým pivem Holba Šerák odnesl zlato v kategorii světlých 11 % ležáků. Nejlepší světlé výčepní pivo má také svého moravského šampióna, stal se jím Zubr Classic opět z pivovaru Zubr. Litovelská piva si pak odvezla ještě další tři medailová ocenění z kategorií nealkoholických a ochucených piv.

„Každé ocenění svědčí o vysoké kvalitě našeho piva. To, že máme letos dvě první příčky v šesti vyhlašovaných kategoriích, a navíc v královské kategorii ležáků, nás utvrzuje v tom, že děláme svoji práci dobře. Dlouhodobě vaříme jedinečné pivo z vysoce kvalitních surovin a z toho nehodláme slevit. Těší mě, že Zubr Gradus, který jsme představili teprve v roce 2017, slaví již podruhé úspěch v podobě zlaté příčky,“ shrnuje úspěch Ing. Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr.

Neméně významným oceněním, které Český svaz pivovarů sladoven každoročně uděluje, je uvedení významných osobností do Síně slávy českého pivovarnictví a sladařství za celoživotní přínos oboru. V letošním roce toto prestižní ocenění získal Ing. Vilém Nohel, výrobně-technický ředitel skupiny pivovarů Zubr, Holba, Litovel.


Zdroj: Ariston PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz