23. 12. 2012 - BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Na vánoční degustační menu vás zve Restaurant Sušil. A co se bude podávat?
Degustační menu - vánoční
Menu I.
• Žlutý meloun balený v parmské šunce s redukcí aceta
• Francouzský kohout na červeném víně, bramborová kaše
- Bordeaux, AOC, 2010
• Domácí medové tyčinky
Menu II.
• Carpaccio z červené řepy pod mořskou solí a extra virgin na trhaném salátku
• Do růžova pečený flank-steak s estragonovou omáčkou, výběrová zeleninka na grilu
- Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Grilovaný ananas s přelivem a vůní orientu
Menu III.
• Konfitované bažantí stehno špikované domácí slaninou na blanšírované zelenině
• Srnčí filet pečený na grilu s domácími tagliatelle míchanými s pepřovo-smetanovým sósem
- Cabernet Sauvignon 2008, Morava
• Tvarohový koláč s medovým závojem
Menu IV.
• Marinovaný losos s pod medovým závojem
• Smažený třeboňský kapr smažený na sádle, bramborový salát
- Sauvignon 2011, Slovácko
• Jablíčko v županu s pusinkou šlehačky
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.