Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

WELLNESS, RELAX I ROMANTIKA

WELLNESS, RELAX I ROMANTIKA

06. 12. 2021 - LUHAČOVICE - V nádherné přírodě v oblasti Bílých Karpat, v bezprostřední blízkosti Luhačovické přehrady a 1500 metrů od lázeňské kolonády vznikl moderní rodinný penzion Panorama.

„Penzion díky svému vybavení vítá návštěvníky bez ohledu na roční období a počasí,“ říká v našem rozhovoru provozovatelka Jana Vráblíková.

V blízkosti lázeňských Luhačovic jste postavili nový penzion. Co vás k tomu vedlo?
Ke stavbě nás vedla myšlenka ubytovacího zařízení apartmánového typu, které v této oblasti chybí. Také skutečnost, že jsme sami často hledali ubytování, které by uspokojilo děti a také nabídlo odpočinek pro rodiče či prarodiče. Proto máme pro děti velkou dvoupatrovou hernu, venkovní hřiště a pro dospělé příjemný wellness.

Kdo je vaším typickým návštěvníkem?
Původně to byly rodiny s dětmi. Později jsme poznali, že poskytované služby chce využívat i starší generace. Z naší krátké zkušenosti (fungujeme od července 2021) se ukazuje, že období prázdnin
využívají právě rodiny s dětmi. Mimo tuto dobu je penzion a jeho okolí klidnější a nabízí odpočinek a pohodu.

Co můžete nabídnout?
Vedle herny a wellness mohou naši návštěvníci využít nabídku regeneračních masáží, úschovu kol, nabíječku elektromobilů, monitorované parkoviště, zapůjčit si dětskou postýlku. Jsme schopni
zajistit přípravu rodinných oslav i firemních akcí do padesáti osob. Nabídnout můžeme také bezbariérový apartmán s vlastním vchodem.

Co je možné využít ve vašem wellness?
Ve wellness je k dispozici zážitkový bazén s vířivkou i brouzdalištěm pro děti, finská sauna s ochlazovací kambalou, Kneippův chodník a příjemná odpočívárna. Vstup je neomezený a je zahrnut v ceně ubytování.

Nabízíte svým hostům i stravování?
K ubytování nabízíme snídaně formou švédských stolů. Na přání jsme schopni zajistit i bezlepkovou variantu.

Máte už nějakou zpětnou vazbu od svých hostů, jak se jim u vás líbilo?
Ano máme, na ubytovacích portálech je celkem více než sto pozitivních referencí.
Mnozí návštěvníci si při odjezdu rezervují další pobyt, což nás samozřejmě velice těší.

NÁŠ TIP: Dákové vouchery k narozeninám i Vánocům.
www.wellnesspanorama.cz

 

Text a foto: PR

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz